DOLIU în sportul românesc! Un canotor a fost înjunghiat mortal la Londra

Canotorul dinamovist Tudor Simionov a fost înjunghiat mortal în noaptea de Revelion, în fața unui club din Londra. Mai mulţi indivizi înarmaţi au încercat să intre la o petrecere exclusivistă, iar Simionov (33 de ani) făcea parte din echipa de securitate.

Potrivit The Sun, la 5 dimineața, mai mulți bărbați au încercat sa intre cu forța în clubul londonez, înarmați cu săbii și cuțite. Tudor a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să-și apere colegii doborâți.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pe Tudor Simionov pentru curajul său. Imagini de la acest incident pot fi văzute AICI.

Scotland Yard a anunțat că un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat că l-a înjunghiat în zona inimii pe canotorul român.

Managerul clubului din Londra a declarat că securitatea era strictă în acea clădire întrucât mai mulți oameni cu bani, inclusiv persoane publice, participau la o petrecere privată de Anul Nou.

Tudor Simionov trebuie să se afle în clădire, dar a ieșit pentru a-și ajuta colegii care erau bătuți de un grup de cel puțin nouă bărbați.

Începem anul cu o veste grea, care ne cutremură sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viață la numai 33 de ani, ucis la Londra în noaptea de Revelion! Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat în urmă cu două luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale. Absolvise Facultatea de Marketing la ASE București și își dorea o carieră la cel mai înalt nivel. 

Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus să-i ajute pe cei din jurul său. Anul acesta ar fi trebuit să se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra. Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!“, a transmis CS Dinamo, prin intermediul paginii de Facebook.

Spynews.ro