Doliu în fotbalul românesc! A murit fiul lui Cosmin Pașcovici! VIDEO | Mesajul emoționant al fostului jucător

Fiul fostului fotbalist Cosmin Paşcovici, Denis, a încetat din viață la doar 14 ani, după o lungă suferință. Într-un mesaj emoționant, Pașcovici le-a transmis jucătorilor echipei naționale ultima dorinţă a băiatului său, înainte de meciul Lituania – România.

Recent, Denis Pașcovici suferise un atac cerebral și era în comă. Încă de la vârsta de 2 ani, copilul trecuse prin numeroase operaţii, intervenţii pe creier pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, tratamente dure de chimioterapie şi radioterapie şi nu se mai putea deplasa, fiind imobilizat în căruciorul cu rotile. 

Pascovici copil

Mama lui Denis, Ionela Adina Pașcovici, a postat un mesaj de adio pe Facebook.

Zbor lin Denis ❤️❤️❤️

Publicată de Pascovici Ionela Adina pe Joi, 11 Octombrie 2018

În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a FRF.

Pascovici familie

Cosmin Pașcovici le-a cerut ‘tricolorilor’ să câștige meciul din Lituania pentru băiatul lui, Denis.

Mesaj pentru tricolori

În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 11 Octombrie 2018