Doi ziariști sportivi pleacă din România: “Cum să trăiesc cu tata handicapat dintr-o leafă de mizerie?!”

Probleme tot mai mari în presa din România!

Doi jurnaliști sportivi cunoscuți au ales să plece din România, pe fondul dificultăților financiare. Daniel Conțescu și Răzvan Ionașcu vor lucra în Germania.

Contescu presa
Daniel Conțescu Foto: Facebook

“Mai ții minte, Silviu, sloganul lui Băsescu «Să trăiți bine!», devenit celebru? Eee, de atunci eu trăiesc din ce în ce mai prost! Ce să fac, cum să trăiesc dintr-o leafă de mizerie și să mai am grijă și de tata, care e handicapat gradul 1?! Nu-ți mai spun cât câștig, că mi-e și jenă! Cam cât o cameristă cu bacșiș cu tot.

Domnul Marcel Răducanu ne-a întins o mână, mie și lui Daniel (n.r. – Conțescu) și am zis să profităm de această șansă. Prin relațiile sale vom lucra la Poșta Germană. Da, la Poștă, nu zâmbi… La birouri!

Nu mai avem treabă cu presa acolo, ne schimbăm complet domeniul de activitate. O să mai colaborăm, însă, cu cei din țară. O să-mi fie dor, dar asta e. Cred că este o reală oportunitate. Încercăm… dacă nu ne acomodăm, ne întoarcem. Dortmund nu e chiar în India”, a spus Ionașcu, pentru Fanatik.

Ionascu
Răzvan Ionașcu Foto: Facebook

Răzvan Ionașcu a debutat în presă în 1991 și a fost prezent la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City (2002), Atena (2004), Beijing (2008), Londra (2012) și Rio de Janeiro (2016).

Daniel Conțescu a lucrat timp de 15 ani la Evenimentul Zilei, iar acum e la Libertatea.

28 de ani de presă are Răzvan Ionașcu

21 ani a lucrat Daniel Conțescu în presa din România