Dinamo vrea să facă totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 1, iar Mircea Rednic a făcut încă două transferuri în Ștefan cel Mare.

Roș-albii s-au întărit în apărare cu Linas Klimavicius, un fundaș central care a jucat ultima oară la Zalgiris Vilnius.

Linas Klimavicius, care va împlini 30 de ani pe 10 aprilie, a adunat 20 de selecții pentru echipa națională a țării sale și a evoluat în carieră pentru Ekranas, Sudova (ambele din Lituania), Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas (ambele din Ucraina), Daugava Riga (Letonia), Trakai și Zalgiris Vilnius (ambele din Lituania).

Dinamo l-a transferat tot azi și pe Damien Dussaut! Fost internațional U20 și U19 al Franței, Dussaut a jucat ultima oară la clubul belgian Sint-Truidense.

În vârstă de 24 de ani, Damien Dussaut poate juca fundaș lateral sau mijlocaș dreapta. El a fost format la juniorii clubului francez Valenciennes, iar în 2014 a fost transferat de belgienii de la Standard Liege.

54 de partide a jucat Damien Dussaut pentru Sint-Truidense în prima ligă a campionatului belgian și a mai evoluat 5 jocuri în Cupa Belgiei. La Standard Liege a adunat nouă meciuri în campionat și unul în Cupa Belgiei, în sezonul 2015-2016, în care Standard avea să câștige trofeul.