Djukic: “Cristina Neagu este de neînlocuit. Ca Messi la Barcelona”

cristina neagu 1

Dragan Djukic, antrenorul campioanei României la handbal, a declarat că accidentarea gravă a liderului Cristina Neagu i-a dat peste cap toate planurile. Sârbul a subliniat că Neagu este de neînlocuit, precum Leo Mess la FC Barcelona.

“Tigroaicele” de la CSM București au revenit la antrenamente, iar toate gândurile lor se îndreptă spre meciurile din campionat și Liga Campionilor. Handbalistele lui Dragan Djukic au un start de foc în 2019, cu cinci partide în luna ianuarie, una dintre ele fiind în deplasare, cu Gyor, în cel mai tare duel european.

Campioana României are mari probleme de lot, Cristina Neagu (care a suferit o ruptură de ligamente în timpul Campionatului European din Franța) și Amanda Kurtovic (a suferit o suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și menisc intern în amicalul cu Franța) urmând să lipsească de pe teren cel puțin jumătate de an.

Djukic CSM

Avem probleme, dar căutăm soluții. Cristina Neagu este ca Messi la Barcelona. De neînlocuit. Când el lipsește, inevitabil forța echipei scade. Vom schimba sistemul pentru că nimic nu va mai fi la fel fără Cristina şi Amanda. Ele sunt două jucătoare foarte importante pentru noi. De altfel, căutăm împreună cu conducerea să aducem nişte jucătoare. Inclusiv jucătoare române. Dar nu e uşor în această perioadă a anului. Oricum ar fi, trebuie să fim realişti că nu vom mai putea îndeplini aceleaşi obiective fără aceste două jucătoare“, a spus Dragan Djukic.

Lekic: “Voi fi liderul echipei”

Unul dintre cei mai buni conducători de joc din handbalul feminin, sârboaica Andrea Lekic, a făcut un pas în față și și-a asumat rolul de lider pe teren, în lipsa Cristinei Neagu.

andrea

Va fi foarte, foarte greu fără Cristina Neagu. Toţi am fost în şoc atunci când am aflat de accidentarea ei. Este o mândrie pentru mine să pot fi liderul din teren al echipei“, a spus Lekic.