RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Novak Djokovic a scăpat de coronavirus! Anunțul liderului mondial ATP

Tenismenul sârb Novak Djokovic (locul 1 ATP) a anunțat că a primit rezultat negativ la ultimul test pentru coronavirus. După ce a participat la turneul demonstrativ Adria Tour, Djokovic a stat în izolare în Serbia timp de zece zile.

Echipa de comunicare a lui Djokovic a precizat că Novak şi soţia sa, Jelena, au avut rezultate negative la ultimul test pentru COVID-19.

Djokovic a anunţat, pe 23 iunie, că a fost testat pozitiv la coronavirus, după ce a luat parte la Adria Tour, un circuit care cuprindea turnee de tenis în Serbia, Croaţia şi Bosnia.

Printre cei testaţi pozitiv în urma competiţiei se mai află tenismenii Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov, antrenorul lui Djokovic și Goran Ivanisevic.

Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare„, a precizat echipa liderului mondial ATP.

În timpul turneului Adria Tour, Grigor Dimitrov, Novak Djokovic, Dominic Thiem și Alexander Zverev au fost aspru criticați pentru că au petrecut până în zori într-un club din Belgrad, pe fondul pandemiei de coronavirus

În plus, inițiativa lui Djokovic de a organiza această competiție a fost condamnată de către mai multe persoane publice (inclusiv jucători de tenis) și fani ai tenisului.

CITEȘTE ȘI -> Veste importantă pentru fanii Simonei Halep! Anunțul organizatorilor de la Roland Garros 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare