RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Discuţia care l-a convins pe Dan Petrescu! Dezvăluire făcută în Turcia

Dan Petrescu le-a dezvăluit jurnaliştilor din Turcia cum a fost convins să preia Kaiserispor. O discuţie cu Marius Şumudică l-a făcut pe antrenorul român să ia calea Superligii din Turcia.

Argumentele lui Şumudică, dar şi succesele obţinute de Mircea Lucescu în Turcia l-au convins pe Petrescu să accepte o nouă provocare în carieră.

„Românii au avut perioade de succes în Turcia, mai ales Mircea Lucescu, care a condus cluburi mari, iar ulterior a ajuns la echipa națională. E antrenorul meu preferat, l-am urmărit întotdeauna și, în ciuda vârstei, e la cel mai înalt nivel. Marius Șumudică mi-a spus multe lucruri pozitive despre Turcia și campionatul de aici. Mi-a spus că este o ligă de calitate, peste nivelul României și mult mai dificilă. Atunci mi-am spus că trebuie să plec în Turcia. Discuția cu Șumudică m-a ajutat să vin aici. Îmi doresc să am succes, la fel ca ceilalți antrenori români”, a declarat Petrescu în presa din Turcia.

O victorie şi două înfrângeri a obţinut Petrescu la noua sa echipă. Antrenorul în vârstă de 53 de ani este convins că va evita retrogradarea cu Kaiserispor.

„Sper să rămân pentru o perioadă lungă la Kayserispor. Obiectivul meu principal e să scap echipa la retrogradare. Nu mă gândesc la altceva. Vom discuta din sezonul viitor, dacă vom rămâne în prima ligă” – a declarat Petrescu.

Kaiserispor, echipă la care evoluează Tiberiu Lung, Săpunaru şi Alibec, ocupă locul 17 în Superliga Turciei.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare