VIDEO | Discurs special ținut pentru Sepsi pe noul stadion: ”Ţelul este să învingem CFR-ul de două ori”

Sepsi se va muta pe noua arena modernă de 8.400 locuri din sezonul viitor când se speră că vor avea acces în tribune și suporterii.

Înainte de startul play-off-ului, patronul echipei, Laszlo Dioszegi, le-a ținut un discurs întregului staff de la Sepsi pe noua arena și le-a cerut jucătorilor să prindă cupele europene, în premieră.

Sepsi Bucurie
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

“În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru că un vis al meu a fost îndeplinit. Visul că am intrat în play-off. Şi chiar vreau să vă felicit pentru chestia asta că aţi dat dovadă de devotament şi chiar aţi jucat fotbal. Dar nu vrem să ne oprim aici. Vedeţi, am visat ceva şi mi s-a îndeplinit.

sepsi

Şi am mai visat ceva, că jucăm în cupele europene. De ce să nu ne îndeplinim acest vis? Dacă noi acum ne automulţumim, nu facem nimic. Haideţi să consideraţi că de astăzi începe un nou campionat, 10 etape. De ce să nu câştigăm 10 meciuri? Normal că şi pentru locul 3 o să fie bani. Nu vreau să vorbesc de bani pentru că de fiecare dată când vorbim de bani clacăm. Dar normal că o să fie un premiu foarte frumos.

Cu ce sunt mai buni ca noi FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova? Ţelul meu este anul ăsta să învingem CFR-ul de două ori. De ce să nu? Dacă cineva mi-ar fi spus acum 10 ani că o să avem un stadion ultramodern, bijuterie, i-aş fi râs în faţă”, a spus patronul Laszlo Dioszegi, în faţa întregului lot.

Cochetul stadion a lui Sepsi a fost făcut din fondurile guvernului maghiar condus de Viktor Orban. Noua arenă de la Sfântu Gheorghe a avut o finanțare de la Budapesta de 15 milioane de euro, costând mult mai puțin decât arenele finanțate de CNI.

CITEȘTE ȘI –>> Un fost campion al României, trecut pe la FCSB și Petrolul, intrigat: ”De ce românii nu fac la fel ca ungurii? E păcat”