Discurs şocant la adresa lui Şumudică în Turcia! ,,Cum ar trebui să-i zic, cerşetor?”

Cuvinte jignitoare au fost aduse la adresa lui Marius Şumudică în Turcia de către un cunoscut comentator al fotbalului.

Erman Toroglu, om de sport din Turcia, l-a descris pe Şumudică drept ,,ţigan”, făcând referire la negocierile defectuase dintre el şi conducerea clubului Gaziantep.

Cele două părţi nu au ajuns încă la un numitor comun în ceea ce priveşte un nou contract al antrenorului român la echipa din oraşul Antep, în ciuda performanţelor remarcabile obţinute în acest sezon.

Sumudica1

Într-o intervenţie a moderatorului emisiunii la care participa, încercând să-l oprească de a mai face astfel de remarci, Toroglu a insistat şi a spus: ,,Cum ar trebui să-i zic, cerşetor?”. 

După ce au revenit din pauza publicitară, comentatorul a încercat să îşi ceară scuze, dar cuvintele sale nu au mai convins pe nimeni, întrucât răul era deja produs.

 

Fost jucător la Ankara sau Mersin, Erman Toroglu a ajuns un important comentator în fotbalul Turcia.

Şumudică şi conducerea sa din Gaziantep nu se înţeleg asupra unui nou contract, după ce turcii i-au propus un contract cu 10% mai mic decât cel din prezent, în ciuda performanţei incredibile din turul de campionat al Turciei.

,,Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului.

E foarte greu să continui în aceste condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului. Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat.

MariusSumudica

Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe.”, a declarat Marius Şumudică.

Goaziantep ocupă locul 4 în Superliga Turciei în acest moment, cu 31 de puncte obţinute din 17 meciuri disputate.

Alexandru Maxim este golgheterul echipei, cu 9 reuşite în acest sezon.

maxim 4

Citeşte şi Ionel Gane, cel mai bun om pentru Dinamo în acest moment! Cum a reuşit antrenorul să gestioneze atmosfera la echipă