Dinamovistul care a ieşit în faţă după eşecul de la Mediaş! “Nu mă victimizez! Există un Dumnezeu!”

Eliminat în deplasarea de la Mediaş după ce intrase pe teren în repriza, Andrei Blejdea şi-a asumat momentul care a rupt echilibrul jocului. 

Mijlocaşul dinamovist a ieşit în faţă cu o postare pe contul personal de Facebook. Blejdea şi-a exprimat convingerea că Dinamo va reuşi să evite retrogradarea în finalul actualului sezon.

Dinamo2

La Mediaş, Blejdea a intrat pe teren la începutul reprizei secunde, dar a primit al doilea galben în minutul 65 al meciului. Dinamo a pierdut la scor, 4-1 pentru Gaz Metan.

„Am venit la Dinamo poate în cel mai greu moment al existenței acestui club. Cu siguranță, din suflet. Înjurați-mă pentru acest cartonaș, însă știu sigur că un Dumnezeu există și ne vom salva. Nu mă victimizez, am intrat în teren aseară disperat să fac ceva, să scot ceva pentru Dinamo! Sunt sigur că Dinamo nu moare și se va vedea asta în etapele următoare!”, a fost mesajul lui Andrei Blejdea pe contul său de Facebook.

blejdea

Andrei Blejdea a ajuns la Dinamo la începutul acestui an, liber de contract după despărțirea de FC Argeș. De-a lungul timpului a mai jucat pentru Pandurii Tg. Jiu, Academica Clinceni, Braunschweig II, NK Domzale U19, Zrica Kranj, FC Will 1900 și pentru juniorii lui Dinamo în 2014.

CITEŞTE ŞI: Dinamo de la conducere se distruge: ”Oamenii care conduc sunt inconștienți!”