Dinamoviştii s-au săturat de “J.R” Negoiţă! “Este la fel ca în Dallas!”

Dinamoviştii s-au săturat de telenovela vânzării clubului de către Ionuţ Negoiţă. După ce ultimele presupuse negocieri, cu nişte investitori spanioli, au eşuat, fanii din asociaţia “Dinamovişti pentru Dinamo” şi-au exprimat indignarea într-un comunicat ironic.

Oameni de afaceri indieni, arabi sau spanioli s-au perindat în ultimele luni într-un adevărat carusel al presupuşilor noi investitori de la Dinamo. Ionuţ Negoiţă nu a ajuns însă la o înţelegere cu nimeni şi a refuzat şi oferta asociaţiei suporterilor dinamovişti.

Între timp, clubul a fost ţinut pe linia de plutire de injecţiile financiare oferite de suporterii înrolaţi în programul Doar Dinamo Bucureşti.

Asociaţia “Dinamovişti pentru Dinamo”, cea din care face parte şi Cornel Dinu, consideră situaţia ridicolă. Fanii s-au săturat şi au reacţionat într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

“Despre “muntele” Negoiță și “jocul de glezne” în repaus……,.

Un nou episod al vânzării clubului nostru tocmai a început.
Așa cum ne-a obișnuit personajul principal J.R. (Jupânul de la Rin), tratativele se poartă tot în presă. Episod nou, dar întocmai ca în serialul “Dallas”, aceeași veche poveste.

“Săptămâna viitoare” a devenit, în urechile suporterului dinamovist, acel perpetuu “New Dinamo” dătător de scârbă și de silă.
Întocmai ca J.R. (cel interpretat de Larry Hagman), “jereu'” nostru este un personaj care nu-ți poate fi indiferent.
Dinamovistul nu-l suportă, dar tot dinamovistul îi acordă – de neînțeles – credit. O face participând la acest “joc de glezne” în repaus, plătind datoriile clubului, datorii “făcute” intra-grup. Dar și plătind ceea ce este de datoria patronului, adică salariile jucătorilor. Dacă nici asta nu-i afacere…

Citește și Ioan Andone, revoltat de insinuările lui Negoiță: “Nu poate să îmi spună mie că sunt beat”

negoita jr

Cei obișnuiți cu drumețiile pe munte au o vorbă pentru cei, încă, neinițiați în tainele mersului pe munte: după dealul acela, ajungem la destinație!
Întocmai ca “săptămâna viitoare”, singura constantă în tot acest serial al vânzării clubului nostru, a rămas dorința dinamovistului de a vedea clubul condus în mod profesionist. Dorință exprimată încă de la început, în clar, în mod transparent și neschimbat de către Asociația Dinamoviști pentru Dinamo.

Astfel, dacă nici aceste nego-cieri nu vor avea rezultatul dorit de dinamoviști, Asociația Dinamoviști pentru Dinamo își reafirmă poziția și dorința de a cumpăra pachetul de acțiuni deținut de acționarul majoritar al clubului nostru.

Totul pentru Dinamo!” – au scris suporterii alb-roşiilor.

Ionuţ Negoiţă, 46 ani, a preluat pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo în 2013. Clubul a scăpat de cea mai mare parte a datoriilor în urma procesului de insolvenţă, însă a ajuns din nou pe marginea prăpastiei.

Cele mai multe datorii sunt tocmai către firmele patronate de Negoiţă, sub comanda căruia clubul a câştigat un singur trofeu în şapte ani – Cupa Ligii.

foto: Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo