Dinamo a obținut 3 victorii în ultimele 4 meciuri din Liga 1, iar fotbaliștii clubului din Ștefan cel Mare au un mesaj pentru suporteri.

Robert Moldoveanu este de părere că echipa sa nu va rata play-off-ul în acest sezon. Fotbalistul a explicat că jucătorii dinamoviști sunt motivați și vor să spargă gheața după doi ani în care nu au ajuns la ”masa bogaților” din Liga 1.

Atacantul de 20 de ani a bifat 14 apariții pentru Dinamo în acest sezon (toate competițiile), reușind să înscrie două goluri în Cupa României și un gol în Liga 1.

”Sunt fericit că am pus și eu umărul la o victorie care a mai așezat o cărămidă pentru a recrea acel Dinamo care învinge meci de meci. Nu știu ce aș decide dacă aș fi pus să aleg între trofeul Cupei României, care ne-ar duce în cupele europene, și play-off-ul Ligii 1, cel mai important obiectiv imediat al clubului.

Oricum, eu zic că Dinamo nu are cum rata play-off-ul în acest sezon. La ce motivație există și la cum jucăm, vom ajunge sigur în primele 6” a declarat Robert Moldoveanu.

Citește și Negoiță, ironizat de unul dintre cei mai iubiți dinamoviști! ”Îl las să rămână singurul bărbat adevărat”