Dinamoviștii îi dau replica lui Pițurcă! Cum vor „câinii” să revină în elita fotbalului românesc

dinamo antrenament

Victor Pițurcă a declarat în urmă cu doar câteva zile că nu crede că proiectul spaniolilor care au preluat Dinamo și care plătesc salarii de zeci de mii de euro va dura mai mult de un an de zile.

Dorin Șerdean, noul președinte al „câinilor”, susține că Dinamo se reconstruiește pe un proiect solid care are la bază academia dinamovistă.

„Proiectul nostru se bazează pe intrarea în play-off. Asta nu înseamnă că o să jucăm sigur în Europa League sau în grupe. De acolo plecăm cu proiectul și acesta este obiectivul. Intrarea în play-off. Și atât!”, a spus Dorin Șerdean.

Proiectul de la Dinamo construit după modelul spaniol

„Noii investitori vor să aplice un model care funcționează în Spania și ne bazăm mult pe copii și juniori. Aceasta va fi fundația. În ultimii ani a fost o ruptură. Mulți jucători tineri nu au confirmat. Știm de ce și știm ce avem de făcut.

La conducerea academiei va fi numit un profesionist din Spania. Domnul Mulțescu, așa cum am vorbit la început, va rămâne în cadrul clubului”, a mai spus oficialul dinamovist.

dorin-șerdean

Șerdean îi felicită pe suporteri pentru ideea de a susține echipa din afara stadionului Dinamo și suține că gestul este unul important, deoarece fotbaliștii străini treuie să simtă că au venit la un club mare.

„Fanii noștri sunt unici prin tot ceea ce fac. Astăzi vor să arate noilor jucători ce înseamnă Dinamo. Fotbaliștii trebuie să înțeleagă faptul că au ajuns la un club mare. Meciul cu FC Botoșani îl jucăm în Ștefan cel Mare pentru că aici gazonul este mai bun, în acest moment, decât cel de pe Arena Națională.

Despre stadion am vorbit cu ministrul de Interne, dar și cu președintele CS Dinamo. Este un proiect important pe care dinamoviștii îl așteaptă de mulți ani” – Dorin Șerdean.

Citește și • Mihai Rotaru nu și-a iertat fotbaliștii pentru umilința din Europa League. Cum i-a pedepsit