RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamoviştii fac minuni! Al şaselea sold-out în 2021!

Suporterii dinamovişti continuă să facă minuni pentru clubul favorit! Fanii au epuizat biletele virtuale şi pentru meciul cu Viitorul şi au ajuns la o sumă impresionantă strânsă prin programul DDB.

Fanii dinamovişti au cumpărat 55.000 de bilete virtuale şi pentru partida cu echipa lui Hagi şi au reuşit să “umple” stadionul pentru a şasea oară în acest an. Cinci dintre partide au fost organizate pe Arena Naţională şi una în Ştefan cel Mare.

Numai prin acest demers, suporterii au reuşit să strângă în acest an 250.000 de euro din banii necesari pentru obţinerea licenţei. Fanii au anunţat că au plătit salariile pe luna ianuarie şi au redus deja cu 25% suma necesară pentru achitarea datoriilor.

“Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă.

Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri. Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat”, se arată în comunicatul publicat de PCH.

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare