Dinamoviștii au luat foc după gestul lui Ovidiu Popescu: “Ar face carieră de succes in MMA sau arte marțiale!”

“Câinii” au pierdut aseară pe teren propriu, scor 0-1, partida contra marei rivale, FCSB, la capătul unui meci în care puteau obține egalarea la ultimele acțiuni!

Elevii lui Jerry Gane nu au reușit să le facă pe plac suporterilor “alb-roșii”, care își doreau cu orice preț o victorie în fața rivalei de moarte. În urma acestui rezultat, Dinamo mai bifează o înfrângere în Liga 1 și al doilea eșec din acest sezon în derby-ul României, după partida tur, pierdută de “câini” cu scorul de 2-3.

Unul dintre momentele care țin capul de afiș după confruntarea din meciul de aseară, este cel în care Ovidiu Popescu, jucătorul celor de la FCSB, a spart panoul din drumul spre vestiare, pe care scria numele clubului din Ștefan cel Mare.

fcsb10

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Mario Nicolae, a vorbit despre acest eveniment și a mărturisit ironic că fotbalistul “roș-albaștrilor” ar fi făcut față cu brio unei cariere în domeniul MMA sau al artelor marțiale. Ulterior, oficialul “alb-roșilor” consideră că jucătorii români ar trebui să se inspire mai mult din comportamentul celor din străinătate și să știe cum trebuie să gestioneze anumite situații.

marius adrian nicolae dinamo 1400x730 1

“‘Mr. Miyagi’ Popescu se poate reprofila fără probleme după această “execuție” senzațională. Ar face carieră de succes in MMA sau arte marțiale. Lăsând gluma la o parte, sunt convins că educația lui e alta și că a fost doar o frustrare necontrolată de care nu e mândru nici el, nici clubul lui și nici cei dragi lui.

Poate ar fi bine să copiem fotbaliștii din străinătate și la comportament, la relația de respect pe care o au in afara terenului cu presa, cu fanii, cu adversarii, nu doar la vestimentație. Deci, unde trimitem factura?, a spus Mario Nicolae, potrivit Digi Sport.

Citește și VIDEO | Adi Vasile, pentru prima dată față în fața cu “tricolorele”: “Trebuie să muncim pentru visul nostru!”