Dinamo a câștigat cu 2-0 primul amical cu Eugen Neagoe pe bancă. Echipa din „Ștefan cel Mare” s-a impus în fața campioanei Irlandei de Nord, Linfield. 

Neagoe a comentat jocul elevilor săi în primul amical din cantonamentul din Spania și a anunțat recompensa pentru prima victorie: două antrenamente, astăzi.

Este un antrenament reușit. Îmi pare rău că s-au accidentat Muțiu și Corbu, sper să nu fie probleme cu ei, ar fi păcat să piardă din pregătire. Este normal să fim un pic obosiți în perioada asta, dar băieții au avut o atitudine bună și agresivitate, așa cum le-am cerut. Mi-aș fi dorit să ținem mai mult de minge, să avem posesie și control asupra jocului.

Sincer, nu prea îmi place să remarc jucătorii, individual. Important e că echipa a reacționat bine după antrenamentele bune pe care le-am avut. Mâine, drept recompensă, avem două antrenamente”, a spus Eugen Neagoe, pentru GSP.ro.

Antrenorul lui Dinamo le-a transmis un mesaj tricolorilor mici care, astăzi, de la ora 19.00, joacă semifinala cu Germania la Euro 2019.

Le țin pumnii. Am emoții, ca toți românii. Ne dorim să ajungem în finală. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc. Suntem aproape de a fi campioni europeni, dar cel mai important este meciul de mâine seară.Oricum este o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc, suntem în semifinală, dar să ajungem în finală ar fi formidabil pentru noi toți”.