Dinamo, trecut pentru Negoiţă! “Sper ca fanii să salveze clubul!”

Ionuţ Negoiţă recunoaşte că situaţia lui Dinamo este o problemă care nu îl mai preocupă efectiv. Fostul acţionar majoritar nu are nicio speranţă legată de aşa-zişii investitori spanioli pe mâinile cărora a lăsat clubul.

Negoiţă mai are de recuperat bani de la Dinamo, însă tot ce îşi doreşte este ca fanii să reuşească salvarea clubului.

negoita avocat

„Nu mai știu absolut nimic de ei. E clar că sunt niște datorii ale clubului Dinamo către niște societăți la care am niște legături. Important este ca supraviețuiască echipa Dinamo, să funcționeze, restul… nu știu, vedem. Odată ce nu au mai făcut nimic de foarte multă vreme, atunci probabilitatea să facă e foarte mică.  În spanioli nu mai cred, sper ca fanii să salveze clubul. Nu m-au mai căutat nici spaniolii, dar nici reprezentanții suporterilor.

Sunt ieșit din poveste. Vă rog să înțelegeți, nu mai am nicio treabă cu Dinamo. Nu i-am mai deranjat pentru că au destule probleme, chiar dacă mai am lucruri acolo. Măcar să rezolve ei celelalte probleme…”, a spus Ionuț Negoiță pentru DigiSport .

Măcinată de probleme financiare, Dinamo a supravieţuit exclusiv datorită sprijinului suporterilor grupaţi în programul Doar Dinamo Bucureşti.

Din punct de vedere sportiv, Dinamo a ajuns mai rău ca niciodată în istoria clubului. Alb-roşiii ocupă loc direct retrogradabil după primele trei etape din playout-ul Ligii 1.

CITEŞTE ŞI: Dinamo, pe loc retrogradabil! Steliano Filip: “Aşa nu avem nicio şansă!”