O legendă dinamovistă a analizat situația actuală a formației din Ștefan cel Mare și a explicat cum își poate reveni clubul din Capitală.

În prima etapă a noului sezon din Liga 1, Dinamo a suferit un eșec drastic, scor 0-5, cu Viitorul. Duminică, formația din Ștefan cel Mare va juca împotriva Universității Craiova, pe Arena Națională.

Cornel Dinu, legendă dinamovistă, este de părere că formația din Ștefan cel Mare este surprinzătoare. Fostul mare jucător al ”câinilor” crede că Dinamo ar trebui să își crească jucători dacă transferurile realizate în ultimii ani nu sunt reușite. De asemenea, ”Procurorul” a precizat că antrenorul este crucial în ridicarea lotului.

”Dinamo e mereu surprinzătoare și nu știu ce au făcut domnii de acolo fiindcă nu am fost în miezul problemelor. Nu se pune situația când am vorbit de două ori cu reprezentanții clubului, n-am nimic în comun cu campania de achiziții.

Ce pot să mai spun? S-a trecut de la New Dinamo la Old Dinamo, apoi la Young Dinamo în mandatul lui Bratu, apoi la Islam Dinamo sub domnia lui Rednic, pentru ca acum să fie Play-Out Dinamo. Ce-i drept, e ușor să-ți dai cu părerea asupra unei probleme în fotbal, dar trebuie să ai și ce să iei! Așa, mai bine nu iei nimic și-ți crești jucătorii din curte. Oricum, un lot poate fi ridicat prin capacitatea antrenorului”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

Citește și Nistor se ia de colegi după umilința cu Viitorul: „Au venit în groapa cu lei!”