Dinamo se află încă în corzi: ,,Degeaba iei licenţa dacă nu te salvezi de la retrogradare”

Dinamo a scăpat de problemele cu Licenţa, însă partea sportivă mai are de aşteptat până va ajunge la un nivel mai bun.

În acest moment, Dinamo se află în zona fierbinte a clasamentului Ligii 1, iar pentru a fi siguri de salvarea de la retrogradare, ,,câinii” l-au transferat pe fundaşul central Raul Albentosa.

Raul Albentosa Dinamo

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, spune că se arată îngrijiorat de situaţia sportivă a clubului. Acesta speră ca entuziasmul de la echipă să se vadă şi în meciurile pe care le vor disputa în perioada următoare.

,,Ne îngrijorează mai mult partea sportivă acum, decât cea cu licenţa. Degeaba iei licenţa dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare. Încercăm ca pe lângă dosarul de licenţiere, să adunăm şi cât mai multe puncte, să avem rezultate cât mai bune, pentru că e nevoie.

Mario Nicolae Dinamo

Nu suntem într-o situaţie prea bună. Vrem să reuşim să rămânem şi sezonul următor în Liga 1. E un entuziasm la echipă, dar să sperăm că o să se vadă la meciuri entuziasmul.”, a declarat Mario Nicolae, pentru Looksport.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de partide disputate în sezonul regular.

Dinamo CFR Cluj

Citeşte şi OFICIAL | Dinamo a transferat un fundaş colosal! S-a luptat cu Messi în La Liga, iar acum vrea să iasă cu ,,câinii” din ,,groapă”