Dinamo riscă falimentul! Clubul din Ştefan cel Mare, acţionat în instanţă

Dinamo a trecut prin procedura de insolvenţă, însă acum riscă falimentul imediat! Societatea care se ocupă de lichidarea Politehnica Timișoara SA, intrată între timp în faliment, cere o sumă de bani importantă de la clubul din Ştefan cel Mare.

Potrivit supervizor.ro, oficialii celor de la Timişoara au depus deja o cerere pentru a băga clubul Dinamo în insolvenţă. Totul pleacă de la neplata unei sume de bani după transferul lui Dorin Rotariu la FC Bruges.

Dinamo trebuia să le achite timișorenilor cota de 50% din indemnizaţia de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro + TVA, aceasta fiind suma garantată conform acordului de transfer, astfel cum a fost asumat de ambele părţi şi de comun acord. ”Conform celui mai recent raport de activitate al lichidatorului judiciar care se ocupă de falimentul Politehnica Timișoara SA, suma pe care Dinamo ar trebui să o plătească este de minimum 270.000 euro + TVA, bani care au legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la FCS Bruges”, se arată în sursa citată.

Pentru că a beneficiat o dată în ultimii cinci ani de procedura insolvenţei, Dinamo riscă falimentul în cazul unei decizii nefavorabile a instanţei.

Cererea reprezentanţilor clubului Politehnica Timişoara a fost depusă la Tribunalul Bucureşti pe 19 martie.