Dinamo nu se oprește din transferuri! Mulțescu a cerut de urgență și un atacant, după rezolvarea unui fundaș

În ciuda problemelor grave din acest sezon, Dinamo continuă să atragă jucători, iar “câinii” sunt aproape de a face a doua mutare în doar câteva zile!

Formația din Ștefan cel Mare a fost supusă în acest sezon mai multor încercări, iar venirea lui Pablo Cortacero la echipă și promisiunile acestuia au creat o mare speranță în rândul dinamoviștilor, care au sperat că formația favorită va reveni acolo unde îi este locul. Situația a luat însă o întorsătură neașteptată, astfel că fanii au fost cei care au ținut clubul în spate și s-au luptat să achite datoriile din perioada lui Ionuț Negoiță, dar și a investitorilor spanioli.

Acum, Dinamo se află în zona fierbinte a clasamentului și încearcă prin toate mijloacele să evite un dezastru. După ce au anunțat că au transferat un fundaș spaniol cu experiență, Raul Albentosa, “câinii” se pare că vor să pună mâna și pe un atacant. Potrivit informațiilor doardinamo.ro, antrenorul Gigi Mulțescu ar fi cerut de urgență aducerea unui atacant, în ciuda faptului că îl are în acea zonă pe Adam Nemec.

dinamo

Managerul sportiv al “alb-roșilor”, Mario Nicolae, a vorbit despre ultima mutare a lui Dinamo și a dezvăluit că Raul Albentosa va face în cursul zilei de astăzi vizita medicală și se va alătura lotului în scurt timp.

Raul Albentosa nu vine în probe, semnează direct, dar mai întâi trebuie să facă vizita medicală. Sunt recomandări foarte bune. Este un lider, un luptător, un jucător puternic, respectat de vestiar. Din moment ce ai atâtea meciuri în Primera Division, e clar că ai ceva calitate.

Citește și Se anunţă noi transferuri la Dinamo: ,,Să vedem un fundaş central şi un atacant”

Cel mai important este că a venit să ajute Dinamo, a înțeles prin ce trece clubul și ce fac suporterii din dragoste pentru club. Și vrea să ia parte la salvarea lui Dinamo, a declarat Mario Nicolae pentru doardinamo.ro.

În afară de Albentosa, dar și de atacantul dorit de Gigi Mulțescu, Dinamo îl are în probe și pe fostul fundaș dreapta al echipei, Constantin Nica. Apărătorul în vârstă de 28 de ani a fost vândut de “alb-roșii” în anul 2013 în Italia, la Atalanta, contra sumei de 1,8 milioane de euro, dar accidentările au făcut ca traseul său profesional să nu fie unul ascendent. Acum, Nica trebuie să dea totul pentru a-i convinge pe oficialii câinilor să îl păstreze.

Citește și Dinamo, aproape de un nou transfer! Pe cine încearcă să repatrieze formația din Ștefan cel Mare