RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo, la Tribunal! Zi decisivă în războiul DDB – Cortacero

Lupta pentru putere la Dinamo a ajuns la faza de litigiu judecătoresc. Ziua de joi ar putea fi una decisivă în confruntarea dintre fani şi acţionarul spaniol Pablo Cortacero.

Adunarea Generală în care urma să se aprobe mărirea de capital cu cinci milioane de euro nu a mai avut loc, iar Cortacero o va contesta oricum ca fiind nestatutară.

Lupta dintre „omul de afaceri” spaniol şi fanii grupaţi în programul DDB va avea însă parte de un episod decisiv la Tribunalul Bucureşti. Cortacero şi Alex Couto contestă legalitatea deciziei prin care acţionarul spaniol a fost îndepărtat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Plângerea spaniolilor, depusă pe 7 decembrie, se judecă astăzi, iar verdictul ar putea da o turnură nouă „războiului” de la Dinamo. Dacă va avea câştig de cauză Cortacero, toate deciziile luate ulterior de boardul DDB ar putea fi declarate nule. În caz contrar, fanii ar putea face un pas mare spre îndepărtarea totală a spaniolului de la controlul clubului.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International – 72,8758%
  • DDB – 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) – 7,031%
  • Cornel Dinu – 0,013%

Pablo Cortacero a promis că luna ianuarie va aduce mărirea de capital şi rezolvarea tuturor problemelor stringente ale clubului. Ca toate promisiunile spaniolului, şi aceasta se dovedeşte a fi una lipsită de acoperire.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare