Dinamo, la 70 de ani! Bratu, declarație de dragoste: “Sunt 200% alături de acest club!” Marele regret

Trecut prin curtea Rapidului, Florin Bratu se consideră acum un “câine adevărat”. În ziua în care Dinamo împlinește 70 de ani, Bratu a avut un mesaj special pentru fani, dar a vorbit și despre amintirile frumoase și regretele pe care le-a avut în Ștefan cel Mare.

“Azi clubul împlineşte 70 de ani şi urez pe această cale La mulţi ani!, tuturor dinamoviştilor, de asemenea. Şi pe viitor îi aşteptăm lână noi. Ştim că trecem printr-o perioadă dificilă, îi înţeleg şi pe ei, dar şi noi jucăm pentru suporteri şi îi vrem aproape.  Poate meciurile împotriva Stelei și derby-urile cu Rapid sunt cele mai frumoase amintiri, dar și meciul cu Everton, atunci când am câştigat detaşat (5-1, în Cupa UEFA).

Dinamo e un club frumos, pe care eu nu-l admiram atât de tare, atunci când jucam la Rapid. Totuși, când am ajuns în curtea lui Dinamo totul s-a schimbat şi sunt 200 la sută alături de acest club.

Marele regret este meciul cu Lazio. Dacă treceam de italieni, ajungeam în Champions League, așa că e o dezamăgire pentru mine. Peste alţi 70 de ani aş vrea să se spună despre mine că am câştigat un titlu cu Dinamo, pentru mine e suficient”, a spus Bratu.

Un singur trofeu cu Dinamo

În tricoul lui Dinamo, Bratu a cucerit doar Supercupa României, în timp ce în Giulești a strâns patru trofee, inclusiv un titlu de campion al României.

Spynews.ro