Dinamo își pune speranțele în ”Regele” din Nigeria! ”Noi avem încredere că el va fi una dintre surprizele anului”

Ionel Dănciulescu, directorul general al celor de la Dinamo, a explicat că formația din Ștefan cel Mare mizează pe Simon Zenke, fotbalistul poreclit ”Regele”.

Fostul fotbalist de la Dinamo crede în Zenke și a declarat că jucătorul a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din cantonamentul de iarnă. Dănciulescu a mai vorbit despre condiția fizică a nigerianului și a menționat că acesta poate deveni surpriza anului în Liga 1.

”Zenke este fit, dar mai trebuie să slăbească un kilogram, un kilogram și jumătate. Arată din ce în ce mai bine, dar dacă ar mai da jos cum spuneam încă două kilograme ar arăta și mai bine. Oricum, el este lucrat, are o fibră senzațională pe el! A muncit destul de bine și eu cred că va aduce un plus valoare la echipă în partea a doua a campionatului.

danciulescu

A fost printre cei mai buni din amicale, dar eu vreau să mă bazez pe evoluțiile din meciurile oficiale. Spun asta pentru că în pregătire îți poți face anumite păreri despre jucători, dar să-l vedem pe Zenke când va evolua cu presiune, împotriva unor jucători de calitate. Dar, cum spuneam, noi avem încredere că el va fi una dintre surprizele anului.” a declarat Ionel Dănciulescu pentru DigiSport.

 

zenke
FOTO: doardinamo.ro

”Tatăl meu mi-a dat acest nume, Zenke, iar în Nigeria se traduce rege. Mi-au spus ‘Regele’ în Turcia şi oriunde mă duc aşa îmi spun. Aş fi foarte fericit să fiu ”Rege” la Dinamo.” spunea Zenke într-un interviu pentru doardinamo.ro

270.000 de euro este cota de piață a fotbalistului nigerian, potrivit transfermarkt.com. El a jucat în 6 meciuri pentru formația din Ștefan cel Mare, echipă care se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1.