Dinamo începe să se întărească pentru sezonul următor! Cine este fotbalistul care i-a cucerit definitiv pe “câini”

Dinamo pare că se află într-o creștere de formă, iar ultimele două victorii consecutive din play-out-ul Ligii 1 le-au dat și mai mult curaj elevilor lui Dușan Uhrin Jr.!

Formația din Ștefan cel Mare a reușit grație succesului din meciul cu FC Voluntari, scor 2-0, să rupă blestemul meciurilor fără victorie și să spere la salvarea de la retrogradare. Dinamoviștii ocupă în acest moment locul 14 în ierarhie și se află la patru puncte distanță față de ultima poziție ocupată de Poli Iași.

Potrivit ultimelor informații, oficialii “alb-roșilor” se pare că au rămas impresionați de spaniolul Raul Albentosa, astfel că sunt deciși să îi ofere prelungirea contractului. Fundașul în vârstă de 32 de ani a devenit om de bază în primul 11 al lui Dinamo, iar prezența sa în linia defensivă le-a dat și mai multă încredere “câinilor” în ultimele partide.

dinamo

Albentosa este apreciat în acest moment atât de suporteri, cât și de antrenorul Dușan Uhrin Jr., astfel că prezența sa și din sezonul următor este pe ordinea de zi a clubului. Noua înțelegere depinde însă de situația formației din Ștefan cel Mare, aflată în lupta de menținere pe prima scenă a fotbalului românesc.

“Despre Albentosa nu s-a spus nimic rău până acum, el chiar s-a integrat bine. Sistemul defensiv arată mai bine, arată altă siguranță, cu el în echipă”, a spus, recent, Ionel Dănciulescu, fostul oficial al lui Dinamo.

Citește și Duşan Uhrin, elogiat de suporteri: ,,Ne-a adus aminte că Dinamo nu are echipă de retrogradare”