Dinamo încearcă repatrierea lui Piscitelli! Primul răspuns al italianului

Riccardo-Piscitelli-dinamo

Dinamo încearcă să îşi acoprere şi postul de portar şi s-a orientat spre italianul Ricardo Piscitelli. Goalkeeper-ul plecat anul trecut din Ştefan cel Mare are de recuperat o sumă importantă de la Dinamo.

Cu Eşanu (22 de ani) titular şi Mitrovic (17 ani) rezervă, Dinamo a încercat să îşi acopere mai bine postul de portar. Clubul din Ştefan cel Mare s-a orientat spre Ricardo Piscitelli, italianul plecat anul trecut de la club.

Piscitelli a semnat cu portughezii de la Nacional, însă a apărat într-un singur meci în actualul sezon din Liga NOS. Dinamo a încercat să obţină un împrumut al italianului care nu agreează însă revenirea.

„Am înțeles că Dinamo m-a dorit, că oficialii celor două cluburi au vorbit azi, dar portughezii vor să continuăm împreună. Mulțumesc tuturor de apreciere, mergem înainte. Poate la vară, cine știe… Să fim sănătoși până atunci!”, a declarat Piscitelli pentru GSP.ro

Piscitelli încearcă între timp să îşi recupereze banii cuveniţi de la Dinamo. A mers la FIFA şi poate da o gaură imensă în bugetul clubului din Ştefan cel Mare. Italianul a solicitat în memoriul său toti banii din contractul care expira în vara lui 2022, adică 168.000 de euro.

Fiindcă şi-a găsit între timp o nouă echipă, Piscitelli are şanse minime să primească întreaga sumă solicitată.