Dinamo încearcă încă o lovitură pe piaţa transferurilor! Anunţul făcut de Mario Nicolae

Dinamo nu trece prin cele mai bune momente din toate punctele de vedere, dar ajutorul suporterilor acţionari dă o speranţă echipei.

După ce au plătit mai multe datorii ale clubului, aceştia au început să se mişte şi pe piaţa transferurilor, pentru a-i face lui Ionel Gane o echipă care să adune cât mai multe puncte.

Dinamo DDB

Mario Nicolae, managerul sportiv al echipei, a dezvăluit că a încercat să-l aducă la Dinamo pe Yazalde, fostul atacant de la Astra, Gaz Metan Mediaş şi Hermannstadt. Oficialul lui Dinamo spune că jucătorul a refuzat oferta propusă din cauza situaţiei clubului, dar nu totul este picat şi le dă astfel o speranţă suporterilor lui Dinamo.

,,Am tot încercat de la începutul lui ianuarie să aducem un atacant, dar este foarte greu. Ce atacant poţi aduce în momentul de faţă să fie la un nivel fizic bun şi cu cifre bune? Suntem îngrădiţi şi de problema jucătorilor extracomunitari şi ne rămân foarte puţine opţiuni

marius adrian nicolae dinamo 1400x730 1

Am fost foarte aproape de Yazalde Pinto, ni l-am dorit foarte mult. Cel care a fost la Astra, Hermannstadt, Gaz Metan… L-am vrut foarte mult pentru că ştia foarte bine campionatul şi care a marcat pe unde a fost. Era un jucător cu foarte multe atuuri, dar nu a vrut să vină din cauza problemelor financiare.

A tot avut oferte din vară, inclusiv de la Astra şi Hermannstadt. Ultima dată a semnat în liga a doua din Arabia Saudită, e de 10 zile treaba asta. Şi acolo alte probleme mari. S-a schimbat antrenorul portughez care îl adusese, a plecat directorul sportiv… A semnat şi a şi reziliat deja, din anumite probleme. Era genul de atacant care ne putea ajuta.”, a declarat Mario Nicolae pentru Looksport.

Yazalde scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Ultimul club pentru care a evoluat atacantul de 32 de ani este Najaran SC.

400.000 de euro este cota lui Yazalde, potrivit transfermarkt.com.

Yazalde Gaz

Citeşte şi EXCLUSIV | “Nu am pățit niciodată așa ceva în carieră!” Dezvăluirea unui fost fotbalist cu trimitere directă la haosul de la Dinamo