Conducerea clubului Dinamo București este dispusă să facă orice pentru a nu-l pierde pe Dan Nistor. Căpitanul ‘câinilor roșii’ va beneficia de o creștere salarială de 50% dacă va accepta să semneze un nou contract.

Potrivit GSP, Nistor (30 de ani) va avea un salariu de 15.000 de euro și va primi o sumă considerabilă la semnătură.

Joi, Dan Nistor a precizat că nu a avut nicio discuție cu conducerea lui Dinamo, deși președintele Alexandru David anunțase că au fost demarate negocieri pentru prelungirea contractului lui Nistor.

Gigi Becali i-a promis lui Dan Nistor un salariu de 20.000 de euro pe lună, timp de trei ani, şi o primă de instalare de 100.000 de euro. FCSB a oferit 500.000 de euro plus Kamer Qaka în schimbul mijlocașului în vârstă de 30 de ani.

Suntem în perioada de transfer și am vrut să aduc bani clubului Dinamo. La 31 de ani, câți are Nistor, e greu să iei pe el 800.000 de euro și un jucător de 22 de ani. Cred că era un deal bun pentru toată lumea. Nu comentez refuzul clubului Dinamo pentru că fiecare își face politica de transferuri așa cum crede că este OK. Spun totuși, din punctul de vedere al managerului care lucrează cu mai multe echipe, nu numai cu Steaua, că era o afacere foarte bună”, a spus impresarul Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Fanii dinamoviști din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au vrut să inițieze o strângere de fonduri pentru a facilita o mărire de salariu pentru Dan Nistor.

Dan Nistor a venit la Dinamo în iarna acestui an. În tricoul alb-roșiilor, mijlocașul central a reușit opt goluri și 18 pase decisive, în 58 de apariții.

Potrivit site-ului Transfermarkt, Nistor are o cotă de piață de 1,1 milioane de euro. Mijlocașul mai are contract până în vara anului 2020 cu Dinamo București.

Dan Nistor a înscris împotriva FCSB în derby-ul din debutul acestui sezon, încheiat cu scorul de 3-3.