Dinamo îi liniștește pe granzii Ligii 1: ”Ne referim la întreruperea play-out-ului! Nu cerșim!”

dinamo

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, îi liniștește pe granzii Ligii 1 și anunță că își dorește doar întreruperea play-out-ului. 

Ieri, șase jucători ai roș-albilor au fost depistați pozitiv cu COVID-19. O mare parte dintre aceștia sunt titulari, iar ”câinii” au probleme serioase în lupta pentru evitarea retrogrădării, motiv pentru care au cerut întreruperea campionatului. 

Prupunerea dinamoviștilor l-a nemulțumit pe Dan Petrescu, iar Bogdan Bălănescu a clarificat situația: formația din Ștefan cel Mare își dorește doar întreruperea play-out-ului.

“Nu cerșim întreruperea campionatului, este o situație delicată în privința componenței lotului. Oricine ar fi fost în locul nostru ar fi procedat la fel. Nu uitați că atunci când a fost o propunere de întrerupere a campionatului, Dinamo s-a opus.

Dar gravitatea acestui caz ne determina să ne gândim și la această soluție extremă. Când ne referim la întreruperea campionatului, ne referim exclusiv la play-out.” a declarat Bălănescu pentru gsp.ro.

balanescu dinamo

Citește și PCH îl pune la zid pe Justin Ștefan: ”Nu mai poate să ofere Cupa României jupânului Gigi…”