Dinamo a arătat apetit ofensiv în primele 3 etape ale noului sezon, însă a și primit nu mai puțin de 7 goluri. Defensiva câinilor poate fi salvată prin revenirea fundașului Marco Ehmann, care își poate face debutul zilele următoare. Problema cu documentele sale s-a rezolvat odată cu împlinirea vârstei de 18 ani a jucătorului pe 3 august.

„Nu am fost niciodată mai fericit că a fost ziua mea. Au fost ceva probleme cu actele, dar se rezolvă. A trebuit să aștept să împlinesc 18 ani. Cred că de săptămâna viitoare voi putea juca pentru echipă.  Sunt foarte bucuros că sunt la Dinamo. E un club mare, de tradiție. Sunt mândru că fac parte din echipă. Îmi plac fanii lui Dinamo. Am fost pe stadion la fiecare meci de acasă”, a declarat Marco Ehmann la Digi Sport.

„Când eram mic îmi plăcea de Sergio Ramos. Jucăm pe aceeași poziție și sper să ajung să semăn măcar puțin cu el”, a mai spus fundașul lui Dinamo.

Marco Ehmann și-a început cariera în Germania, la Borussia Dortmund, ulterior el a ajuns Karlsruhe. Ehmann a fost integralist în meciul amical România u19 – Israel u19 2-1, disputat marți, 7 august.