EXCLUSIV | Dinamo, decimată de absenţe înaintea meciului cu Clinceni: ,,Probabil nici pe el nu ne vom baza”

Dinamo se pregăteşte de ultimul meci din sezonul regulat, împotriva celor de la Academica Clinceni, după eşecul suferit cu CFR Cluj, scor 0-1.

În acest moment, Dinamo nu trece prin cea mai bună formă sportivă, iar victoria este singura opţiune a echipei din Ştefan cel Mare. ,,Câinii” vor avea mari probleme şi la meciul cu ilfovenii, deoarece mai mulţi jucători sunt fie suspendaţi, fie accidentaţi. Ultimii care au aflat că nu vor putea juca în meciul cu Clinceni sunt Paul Anton şi Florin Bejan, care au primit cartonaşe roşii în meciul cu CFR. Comisia de Disciplină i-a suspendat pe cei doi fotbalişi pentru un singur meci, în speţă cel cu Academica.

Dinamo
Marcel Bîrsan

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit înaintea meciului cu elevii lui Ilie Poenaru. Acesta spune că formaţia lui Gigi Mulţescu va vea parte de un meci extrem de greu cu Clinceni, iar din echipa lui Dinamo ar mai putea absenta şi Steliano Filip.

,,Un meci incredibil de greu o să fie, cum vor fi toate până la finalul sezonului. Clinceni este surpriza campionatului. Ilie Poenaru, cu care mă cunosc de mulţi ani, a reuşit acolo lucruri senzaţionale. E un grup unit, înţeleg că şi financiar nu au probleme, există o oarecare linişte şi de asta funcţionează. Atunci, noi Dinamo, pe lângă problemele pe care le avem, venim şi după o perioadă în care nu reuşim să câştigăm şi atunci presiunea o să fie mai mare pe noi decât pe Clinceni. Va fi un meci foarte greu.

Mario Nicolae Dinamo

Dacă vom reuşi să avem dăruirea de la meciul cu CFR şi să mai recuperăm din jucători, pentru că pe Bejan şi pe Anton nu ne vom putea baza, probabil nici pe Filip. Urmează să vedem zilele astea, sunt jucători care sunt accidentaţi din cauza meciurilor strânse. Vom vedea cu Gigi Mulţescu ce jucători vor intra pe teren să încercăm să câştigăm meciul de vineri.”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Meciul dintre Dinamo şi Academica Clinceni se va juca vineri, în etapa 30 a Ligii 1, de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Formația din Ștefan cel Mare se află în zona fierbinte a clasamentului cu doar o etapă înainte de terminarea sezonului regulat. “Câinii” ocupă în acest moment locul 14 în ierarhia Ligii 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 29 de etape.

Dinamo CFR Sorescu

Citeşte şi Jucătorii lui Dinamo, neplătiți din nou de mai multe luni: “Toată lumea s-a concentrat pe obținerea licenței!”