Dinamo, cu un picior în groapă! “Mă tem de retrogradare”

Dinamo, formația pregătită de Ionel Gane a pierdut partida cu Astra Giurgiu, scor 0-2, meci contând în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

Golurile partidei de pe stadionul “Marin Anastasovici” au fost marcate de Valentin Gheorghe (min- 36) și Albert Stahl (min- 40).

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant al celor de la Dinamo se teme că echipa condusă de Jerry Gane ar putea să retrogradeze în acest sezon.

“Marea problemă e licențierea. Eu știam de 600.000 de euro, acum a ajuns la 800.000 – porobabil va ajunge la peste un milion. Mă gândeam să scăpăm de retrogradare. Nici nu mă gândeam să tragem la playoff.

Dinamo 4

Fanii au ținut Dinamo în viață. Ce să facă fanii, să aștepte ca echipa să ajungă în Liga 4? S-ar putea să apară o datorie nouă. Vine Cortacero cu o infuzie nouă de 5 milioane de euro și se rezolvă imediat…

Citește și Dinamo și-a luat adio de la play-off: „Nu acesta a fost obiectivul principal”

Dinamo1 2

Nu joacă numele la unele cluburi, dacă e stabilitate apar și rezultatele. La Dinamo mai greu, mă tem de retrogradare. Dacă pleacă Fabbrini, dacă își vinde ceasul, dacă pleacă Anto, e nevoie de liniște. Nu erau atâtea frământări, era mult mai bine.

Dinamo3 1

O scoatem la capăt? Și din vară ce facem? Sunt echipe modeste care ne iau fața la retrogradare”, a declarat Claudiu Vaișcovici pentru ProSport.

Formația pregătită de Jerry Gane a coborât o poziție în ierarhie și ocupă în acest moment locul 12 în clasament. Pentru „alb-roșii” urmează partida de acasă, contra celor de la Viitorul Constanța, programată pe 26 februarie, de la ora 20:30.

Citește și Steliano Filip anunță ținta dinamoviștilor din acest sezon: „Cupa României este obiectivul nostru!”