RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo aproape de a da o nouă lovitură! Un jucător de națională este așteptat mâine la București

Dinamo continuă transferurile importante odată cu venirea conducerii spaniole și este pe cale să realizeze un transfer de răsunet! Un fost căpitan al câinilor-roșii este așteptat mâine la București pentru a semna contractul.

Paul Anton (29 de ani) este foarte aproape de a semna cu Dinamo București. Din ultimele informații apărute, se pare că fostul căpitan al formației din Ștefan cel Mare este așteptat mâine în București pentru a semna un contract cu alb-roșii. Dacă mutarea se va concretiza, Anton va îmbrăca pentru a treia oară tricoul lui Dinamo și îl va avea antrenor pe Cosmin Contra, care îl consideră pe internațional un jucător cheie în angrenajul echipei.

Acum o lună, Paul Anton a declarat că a mai fost în discuții cu Dinamo și CFR Cluj pentru a veni în România, dar prioritatea sa este să continue în străinătate.

Da, e corect, am discutat cu CFR și cu Dinamo, dar până nu e negru pe alb, nu pot spune nimic. Am o familie, am 29 de ani și trebuie să gândesc pentru familia mea. Până acum am ales România, am ales uneori poate sentimental, dar acum am o vârstă.

Cred că am demonstrat ce pot în Liga 1. Perioada de transferuri e deschisă, vreau să mai aștept puțin să văd care e situația”, a precizat Anton pentru Digi Sport.

Paul Anton este liber de contract în acest moment, după despărțirea de formația rusă Krylia Sovetov Samara. Jucătorul român este cotat la 1.000.000 de euro, conform site-ului de specialitate, Transfermarkt.com.

Citește și Bogdan Andone, demis de Ioan Niculae! Patronul Astrei i-a găsit deja înlocuitor

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare