Dinamo anunță 5 transferuri de Crăciun! Dănciulescu e resemnat: “Vom juca în play-out!”

Dinamo nu își mai face speranțe de play-off, însă Ionel Dănciulescu anunță nu mai puțin de 5 transferuri în Ștefan cel Mare. Va veni și un portar, după plecarea lui Penedo.

“Vom juca în play-out. E un sezon ratat din toate punctele de vedere. Trebuie să fim sinceri, play-off-ul este în acest moment foarte, foarte departe de noi.

Rednic trebuie să schimbe multe. Vor pleca jucătorii pentru care ne-am dat seama că existe anumite limite. Sper ca până la reunire 90-95% din lot să fie stabilit. Vin 4-5 jucători în următoarele zile. Trebuie să spălăm puțin rușinea din acest sezon”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

“Condiții de pregătire au, salarii bune au. Dacă nu mă înșel, cred că suntem în primele 3-4 din România, ca buget salarial, adică mașini de serviciu, apartament de serviciu, deplasările numai cu avionul sau cu autocarul, vitaminizare, masă, tot.

Văd că, până acum, au fost schimbați numai antrenori, așa se întâmplă, pentru că rezultatele îi țin pe antrenori, dar cred că trebuie să se mai schimbe un pic și jucătorii”, a fost mesajul lui Dănciulescu.

Spynews.ro