Fundaşul Teddy Mézague a declarat că oficialii lui Dinamo i-au falsificat semnătura la rezilierea contractului, pentru a scăpa de obligațiile financiare. Francezul susține că e multă corupţie în România și își va susține cauza la FIFA.

Teddy Mezague (28 de ani) a semnat un contract cu FC Dinamo la 12 septembrie, apoi şi-a reziliat contractul la 2 noiembrie. Fundașul central a jucat în doar 4 meciuri.

Actul arată că eu renunţ la toate idemnizaţiile financiare. Mi-au imitat semnătura. Ştiam că sunt probleme în fotbalul românesc. Este pur şi simplu incredibil. Mi-am pus avocaţii să acţioneze în acest dosar, am angajat un expert pentru a dovedi că nu este semnătura mea pe acea reziliere a contractului. Ar trebui să am un răspuns la mijlocul lunii ianuarie. Dar nu ştiu ce se va întâmpla, pentru că e multă corupţie în România. Sunt gata să merg la FIFA pentru a-mi obţine drepturile. Nu este normal ce s-a întâmplat acolo„, a spus Mezague pentru presa belgiană.

Teddy Mezague a fost unul dintre fotbaliştii pe care Mircea Rednic i-a dat afară de la Dinamo, cunoscându-l din perioada când a antrenat echipa belgiană Mouscron. Fundașul avea un salariu lunar de 9.000 de euro.