Dinamo, abandonată de fani în play-out? Filip: “Nici anul trecut nu a venit nimeni. Trebuie să tragem ponoasele”

Dinamo joacă vineri, de la ora 20:30, cu Academica Clinceni, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1. Ioan Filip nu mizează pe mulți spectatori în Ștefan cel Mare. Mijlocașul promite că ‘roș-albii’ se vor lupta pentru câștigarea Cupei României, pentru a salva sezonul.

Dinamo va juca în play-out pentru al treilea sezon la rând. Echipa antrenată de către Dusan Uhrin va începe de pe poziția a opta în clasament.

clasament play out

În sezonul regulat, Dinamo a câștigat pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 4-2. La Clinceni, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2.

E o luptă pentru supravieţuire, din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri, să nu avem această grijă a retrogradării. Vreau să ne concentrăm pentru anul acesta, să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. De trei ani s-a tot făcut şi tot în play-out se joacă din păcate.

(n.a. – O să vină lumea la stadion?) Sincer, nu cred. Nici anul trecut nu a venit nimeni. Avem obiectivul de a câştiga play-out-ul şi Cupa României. Nu cred că doar anul acesta s-a greşit, s-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi ca jucători. Trebuie să tragem ponoasele. Cupa României ar salva sezonul. Plus o calificare în Europa, au trecut ceva ani peste Dinamo de când nu a mai fost în preliminarii“, a spus Ioan Filip la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI -> Gest de suflet făcut de unul dintre idolii tribunei dinamoviste! ”Vă era dor de mine?”