RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo a vrut să transfere un fotbalist de națională: “Nu poți da curs unei oferte neatractive!”

Aflată pe ultimele locuri în Liga 1, Dinamo a încercat să îl transfere în mai multe rânduri pe unul dintre jucătorii convocați constant de Adrian Mutu la echipa națională de tineret!

“Câinii” traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar emoțiile retrogradării au reapărut în vestiarul “alb-roșilor”. Dacă în urmă cu mulți ani Dinamo reprezenta un vis pentru foarte mulți jucători români, acum, formația din Ștefan cel Mare este evitată de fotbaliști din cauza problemelor financiare grave.

Președintele formației Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, a vorbit despre interesul lui Dinamo pentru portarul Marian Aioani (21 de ani). Tânărul internațional este unul dintre cei mai promițători portari români la ora actuală și a fost dorit în Ștefan cel Mare în mai multe rânduri. În cele din urmă acesta nu a mai ajuns în “Groapă”, deoarece dinamoviștii nu au venit cu o ofertă concretă și urmăreau mai mult un eventual împrumut.

Mihai Aioani
SURSA FOTO: Gazeta Sporturilor

“Dinamo l-a vrut încă de acum trei ani pe Aioani. Au tot dorit să-l transfere, l-au vrut chiar și sub formă de împrumut. Au fost tot felul de încercări, dar am considerat că e mult mai bine să joace. Nu știu dacă în urmă cu trei ani ar fi jucat la Dinamo. Cred că jucătorul a înțeles și a făcut o alegere bună rămânând la noi.

Nu poți să ții un jucător cu forța, dar nici nu poți da curs unei oferte neatractive. Dinamo nu ne-a făcut o ofertă pe bani. Era vorba de un împrumut și un schimb de jucători, iar noi nu am acceptat”, a declarat oficialul dâmbovițenilor, potrivit GSP.

Citește și Cortacero, desființat de un fost internațional român: “Cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare