Dinamo București a anunțat transferul mijlocaşului belgian Reda Jaadi de la Royal Antwerp FC, echipă aflată pe locul trei în campionatul Belgiei.

În acest sezon, Jaadi (23 de ani) a avut o singură apariție în Jupiler League. Reda este un fost internațional de juniori.

 

FC Dinamo București și Royal Antwerp FC au ajuns la acord pentru transferul definitiv al mijlocașului belgian Reda Jaadi la clubul din Ștefan cel Mare. Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul programat în Antalya până în 25 ianuarie„, se arată într-un comunicat al ‘câinilor roșii’.

În sezonul 2017-2018, Reda Jaadi a reușit două goluri în 20 de meciuri pentru Antwerp. Mijlocașul poate evolua atât în banda stângă, cât și în cea dreaptă, dar și ca al doilea atacant.

Are ambiție mare, șut la poartă, eu cred că are posibilitatea să crească la Dinamo. Are capacitate de efort foarte mare, are și voință, plus un egoism pozitiv pentru un jucător de atac. Poate juca și al doilea vârf, este polivalent„, a spus Ladislau Boloni, antrenorul echipei Royal Anwerp.