RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo a mai pierdut doi jucători importanți! Anunțul a fost făcut de antrenorul Jerry Gane

Formația din Ștefan cel Mare a început anul cu o victorie, 2-0 în fața celor de la Hermannstadt, dar cu toate acestea atmosfera de la echipă continuă să fie una destul de tensionată!

După ce mai mulți fotbaliști ai „câinilor” nu au mai suportat problemele de la club și au decis să plece, acum a venit rândul lui Juan Camara și Tomas Mejias să își ia rămas bun de la Dinamo. Anunțul despărțirii celor doi de formația „alb-roșie” a fost făcut de antrenorul Jerry Gane, chiar înainte de confruntarea din această seară, împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

„Au mai plecat doi jucători, Tomas și Juan (n.r Mejias și Camara). Eu mă bucur pentru rezultatul de la Mediaș, aș vrea să am o stabilitate mai bună în lot. Nu ne permitem să mai pierdem jucători. Eu zic că arată bine gazonul, se poate juca.

Trebuie să ne așteptăm la temperaturile astea, sperăm să nu fie mai rău. Eu cred că se poate juca. Ar fi frumos să intrăm în primele 6, după perioada asta grea. Am vorbit cu cei din DDB, vor face tot posibilul ca să nu mai plece nimeni. N-au intrat bani, am văzut declarațiile lui Cortacero. Cei din DDB au spus că vor discuta cu jucătorii, eu aș mai avea nevoie de 2-3 întăriri”, a spus fostul secund al lui Cosmin Contra, înaintea disputei din această seară.

De plecarea lui Camara de la Dinamo poate profita CSU Craiova, formație care ar fi interesată de serviciile mijlocașului în vârstă de 26 de ani. 600.000 de euro este cota de transfer a jucătorului care a ajuns în Ștefan cel Mare prin împrumutul de la clubul polonez, Jagiellonia Bialystok.

450.000 de euro este cota de piață a lui Tomas Mejias, celălalt fotbalist care a mai plecat de la Dinamo alături de Juan Camara. 10 meciuri a bifat portarul în vârstă de 31 de ani în acest sezon în tricoul lui Dinamo.

Citește și Dan Petrescu, prima reacție după debutul pe banca lui Kayserispor: “Nu sunt mulțumit!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare