Dinamo a încheiat o înţelegere fabuloasă cu un gigant japonez! DDB anunţă: ,,Nu ne oprim aici”

Dinamo se pregăteşte să dea piept cu cei de la Viitorul, în etapa a 25-a a Ligii 1, astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Înaintea acestui joc, fotbaliştii lui Dinamo au primit o veste foarte bună. Oficialii clubului le-au plătit jucătorilor un salariu pentru a-i motiva. Aceştia au încasat banii pe luna ianuarie, iar acum sunt cu banii la zi, potrivit ProSport.

Dinamo1 2

Asta nu este singura veste bună la Dinamo. Ce din DDB au semnat un acord cu producătorul auto Suzuki. Suporterii echipei vor avea şansa de a câştiga o maşină de peste 11.000 de euro, dacă la meciurile echipei se vor înregistra sold-out-uri, cumpărând bilete virtuale.

Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă.

Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri. Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat.

Citeşte şi Veşti excelente la Dinamo! Jucătorii şi-au primit salariile înaintea meciului cu Viitorul

Am lansat precomenzile pentru tricourile oficiale de joc de la Macron inscripționate cu numele suporterilor, pentru a strânge o parte din banii de licență. Astăzi, la ora meciului cu Viitorul vom depăși 6.500.000,00 lei pe platforma DDB. Asta înseamnă 1.332.000,00€. Și nu ne oprim! Peste 2.500 de persoane au ales să redirecționeze 3,5 din banii opriți de Stat pe anul 2020 către DDB. Am început să punem la dispoziția oamenilor de afaceri dinamoviști contracte de sponsorizare, prin care pot redirecționa către Asociația PCH până la 20% din impozitul datorat Statului.

Am încheiat o intelegere cu producătorul auto japonez Suzuki și vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorți, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Națională și unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!”, se arată într-un comunicat DDB.”, apare în comunicatulo dat de DDB.

Înaintea meciului cu Viitorul, Dinamo se află pe locul 12 în Liga 1, cu 26 de puncte adunate din 24 de jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, constănţenii se află pe locul 13 în Liga 1, cu 25 de puncte acumulate din 23 de partide disputate în campionat.

dinamo viitorul

Citeşte şi VIDEO | Dinamoviştii, mereu la înălţime! Ce s-a întâmplat la Săftica înaintea meciului cu Viitorul