Dinamo A FĂCUT MARELE ANUNȚ despre stadionul așteptat de fani! ”Va produce o emulaţie şi în rândul suporterilor”

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a făcut un anunț care îi va face să tresară de bucurie pe suporterii dinamoviști. Lucrările pentru un nou stadion vor începe în 2019.

În prezent, formația antrenată de Mircea Rednic își dispută meciurile de acasă pe stadionul Ștefan cel Mare, arenă care are o capacitate de 15.032 de spectatori. Fanii roș-albiilor și-au arătat de nenumărate ori nemulțumirea față de stadionul cu pistă.

Vezi și VIDEO | HERMANNSTADT – DINAMO 1-1. Oaspeții au avut o bară în prelungiri. Rednic e la un pas de PLAY-OUT!

815757 rkx1381

”Din păcate, ce ştiţi dumeavoastră ştim şi noi, pentru că informaţiile ajung la CS Dinamo. Anul următor ar începe lucrările. Cred că demararea va produce o emulaţie şi în rândul suporterilor. Aţi văzut că vin din ce în ce mai puţini, e un stadion care nu ofertă condiţii”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru ProSport.

Situația clubului din Capitală nu e una foarte fericită, iar performanțele lasă de dorit. ”Câinii” au câștigat un singur meci în ultimele 12 etape de Liga 1, iar play-off-ul e departe. Pentru dinamoviști urmează o partidă de foc împotriva celor de la CSU Craiova, sâmbătă, de la ora 20:00.

Citește și ULTIMA ORĂ | Un jucător de la Dinamo a fost exclus din lot