Dinamo a anunțat numirea lui Mulțescu pe postul de antrenor. Care este durata contractului

Dinamo a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, numirea lui Gheorghe Mulțescu (69 de ani) în funcția de antrenor al echipei, în locul lui Ionel Gane.

Cel poreclit “SMURD-UL” a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general interimar al clubului, Constantin Eftimescu.

Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil și un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulțescu a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a preluat echipa în această după-amiază, la ora 17:00, în cantonamentul de la Săftica”, se arată pe site-ul lui Dinamo.

Ca jucător, Mulţescu a evoluat la Dinamo, în perioada 1979-1985. A câştigat campionatul în trei rânduri (1982, 1983, 1984) şi Cupa României de două ori (1982, 1984). Totodată a participat la cea mai mare performanţă pe plan european, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984).

Mulţescu şi-a început cariera de antrenor tot la Dinamo, în sezonul 1990-1991. I-a mai pregătit pe alb-roșii în alte trei madate.

După 27 de meciuri disputate, Dinamo ocupă locul 14 (antepenultimul) în clasamentul Ligii I.

Citește și EXCLUSIV | Lui Giani Kiriță îi e teamă de retrogradare: „Dinamo trăiește cea mai tragică perioadă”. Mesaj pentru Cortacero