Din Ștefan cel Mare, direct în Liga Campionilor! Cu ce se ocupă Cosmin Contra

Cosmin Contra (45 ani), fostul tehnician al lui Dinamo, nu stă degeaba.

Plecat din Ștefan cel Mare după ce banii promiși de spanioli au întârziat să apară, ”Guriță” și-a reluat fostul său job de observator tehnic la UEFA.

Contra urmărește dueluri de lux din Liga Campionilor, precum Barcelona – PSG sau Lazio – Bayern și realizează raportul tactic și tehnic al fiecărei echipe.

contra 2 1

Seara trecută, Contra a fost cu ochii pe Bayern, care a făcut spectacol în Italia, scor 4-1 cu Lazio. La finalul meciului, acesta l-a desemnat Robert Lewandowski, marcatorul primului gol al bavarezilor, omul meciului.

”Lewandowski a marcat un gol și a fost periculos pe toată durata meciului. Și-a ajutat echipa în defensivă și a arătat o excelentă mobilitate pe tot parcursul meciului” se arată pe site-ul UEFA.com.

contra

Chiar dacă nu stă degeaba și lucrează la UEFA, Contra nu renunță la banii pe care trebuie să îi încaseze de la Dinamo. După mai multe discuții cu DDB, ”Guriță” a acceptat să primească doar 50.000 de euro de la gruparea din Ștefan cel Mare.

Citește și Un fost șef de la Dinamo a răbufnit: ”Sat fără câini! Singurul om care poate să scoată clubul din impas este nea Gigi Mulțescu!”