RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Din păcate, o nouă veste tristă! Medicii nu au mai putut face nimic! S-a stins din viață la 40 de ani

Iubitorii sporturilor cu motor au primit o veste tristă în această dimineață. Pilotul portughez de motocros Paulo Goncalves s-a stins din viață în timpul etapei a VII-a a Raliului Dakar, competiție ce se dispută în Arabia Saudită.

Moartea pilotului a survenit în urma unei căzături pe care a suferit-o la kilometrul 276 al probei speciale dintre Riyad şi Wadi Al-Dawasir.

Potrivit organizatorilor, pilotul a fost găsit în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator, deși s-au început la scurt timp manevrele de resuscitare, sportivul fiind transportat la spital cu elicopterul, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

pilotul portughez de motocros Paulo Goncalves

Portughezul ocupa locul 46 în clasamentul general, după șase etape.

Cea mai bună clasare a lui Paulo Goncalves la o ediție a Raliului Dakar a fost locul doi obținut în 2015. Pilotul era campion mondial de rally cross country, titlu cucerit în 2013.

Pilotul portughez a mai trecut prin momente dificile și în 2016, în timpul etapei a opta a Raliului Dakar, când a ieșit foarte șifonat după o căzătură, însă atunci a putut continua cursa fără prea mari dificultăți, lucru care, din păcate, nu s-a mai întâmplat acum.

Citește și ♦ Anamaria Prodan, ATAC la Gică Hagi: ”Nu lucrez prin firme off-shore ca el! Nu vreau să mă duc la pușcărie!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare