Adrian Marțian a anunțat că vrea să cumpere Dinamo și a relluat războiul cu Adrian Mutu. 

Foști prieteni și parteneri de afaceri, Marțian și Mutu sunt de multă vreme la cuțite. Acum, Adrian Marțian a revenit în atenție după ce a anunțat că negociază preluarea clubului Dinamo.

Omul de afaceri care a deținut și vechea UTA (echipa s-a desființat) l-a atacat din nou pe Mutu.

Mutu este o legendă, a fost un jucător foarte mare de fotbal, eu recunosc, dar vorbind despre comportament, Mutu este un dezastru.

Mutu nu știe ce înseamnă prietenie, frăție, nu știe ce înseamnă să aibă nași, Mutu nu știe nimic. El este un copil care habar nu are pe ce lume trăiește. 

Nu știe ce înseamnă business. A avut un business cu mine și și-a bătut joc de el, s-a ales praful, fiindcă așa a vrut el și cu mama lui, mama lui mai mult, pentru că el nu știe pe ce lume trăiește.

Eu îl cunosc ca pe palma mea, știu ce poate, ce valoare are și nu are rost să vorbim mai multe.

Dom’ne, cum să fie ambasador Mutu pentru Dinamo? Ce exemplu ar fi Mutu pentru tineri, un om care se droga, care consuma alcool, fuma? Ce exemplu să fie el pentru copii? Ca sportiv, a fost un fotbalist bun.

Poate fi un exemplu ca sportiv, dar când faci lucrurile astea, deja lucrurile nu mai funcționează într-o direcție bună”, a spus Adrian Marțian la GSP.

Adrian Mutu a replicat râzând: „Vă rog eu frumos, băgați-l la ospiciu!”.