Diego Godin se revoltă: ”Ne-au expus până când sistemul medical s-a prăbușit”

diego-godin-inter

Diego Godin (34 de ani), fundașul celor de la Inter Milano, a criticat în termeni duri modul în care autoritățile din Italia au acționat pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Meciurile din Serie A au fost suspendate pe 9 martie, în momentul în care toată Italia a intrat în carantină, însă până atunci meciurile s-au disputat cu porțile închise.

Godin consideră că meciul Juventus – Inter, disputat fără spectatori, a contribuit la răspândirea virusului printre jucători.

”Am fost expuși până în ultimul moment!

Au optat să continue, să vadă dacă putem să mai jucăm, asta până când situația a devenit una de nejustificat și până când sistemul medical s-a prăbușit.

Noi am mai jucat câteva săptămâni, ne-am continuat antrenamentele și am jucat cu tribunele închise  până când a ieșit testul pozitiv la Rugani. Nu la acel moment, societatea s-a oprit.

Cu siguranță, în acel joc au fost fotbaliști care erau probabil deja infectați, așa că, după aceea, ca să nu-și asume niciun risc, ne-au băgat pe toți în carantină”, a spus fotbalistul din Uruguay, pentru ESPN.

Citește și ♦ O legendă a Stelei, criticată dur de suporteri! „Noi l-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară”