Diego Fabbrini, propus la FCSB. “Se pliază perfect”

Atacantul italian Diego Fabbrini (28 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu FC Botoșani și ar putea ajunge la FCSB. Agentul fotbalistului, Florin Manea, a anunțat că a discutat cu Mihai Teja, noul antrenor al roș-albaștrilor.

Un gol și o pasă decisivă a reușit Fabbrini în 10 apariții în Liga 1. Dar ce gol! Italianul a impresionat în Botoșani – Craiova, scor 2-1.

O spun din capul locului. Nu m-a contactat oficial nimeni de la FCSB, doar am discutat cu Teja, cu care mă ştiu de foarte mulţi ani, şi am ajuns la concluzia că se se pliază perfect pe ceea ce vrea să joace Mihai la FCSB. Când a venit în România, eu am discutat cu el şi despre FCSB. Este o echipă de care ştie încă din Italia, o echipă care joacă an de an în cupele europene. Iar el îşi doreşte aşa ceva“, a precizat Florin Manea.

Diego Fabbrini

Diego Fabbrini a jucat pentru Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. Atacantul are 30 de apariții și 3 goluri în Serie A. Ultima oară a fost legitimat la Birmingham, fiind liber de contract din vara anului 2018.