Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a condamnat, vineri, memoriul depus de CFR Cluj la Comisia de Disciplină a FRF privind depunctarea formației bucureștene, adăugând că echipa sa nu este perturbată de acest demers al rivalilor la titlu.

CFR Cluj cere depunctarea FCSB din cauza atacurilor repetate în presă şi a contactării lui Dan Petrescu, în ziua meciului direct, de către finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali.

Nu am nicio problemă din punctul ăsta de vedere, pentru că știu că nu are ce să se întâmple. Noi suntem preocupați să antrenăm echipa și să avem rezultate bune. Aceste lucruri mă depășesc și nu mă interesează. Jucătorii știu și ei că nu are ce să se întâmple. Din câte știu eu, cei de la CFR Cluj au spus că au obiectiv să câștige campionatul în trei ani. Văd că acum ei încearcă prin orice mijloc să obțină puncte în plus sau să ne penalizeze pe noi. Sunt sigur că lupta la titlu se va da pe teren, pentru că până acum a fost totul OK și cred că și de acum încolo va fi la fel„, a spus Dică în cadrul unei conferințe de presă.

FCSB va juca în deplasare cu Viitorul, sâmbătă, de la ora 20:45, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, iar bucureștenii se pot distanța la cinci puncte de clujeni în clasament.

Este foarte important ca noi să reușim să câștigăm, să punem o presiune în plus pe cei de la CFR Cluj. Dacă vor fi multe goluri, cu atât mai bine, dar important este să câștigăm cele trei puncte„, a mai spus Nicolae Dică.

 

Dică a recunoscut că Ianis Hagi este un pericol pentru apărarea formației sale în meciul de la Ovidiu.

Nu vom lua măsuri suplimentare pentru el. Dar Ianis trece printr-o perioadă bună, de când a venit în România a avut evoluții bune. Îi dă multă încredere domnul Hagi, are o libertate mare de a se exprima … cu calitățile pe care le are, a reușit să aibă evoluții bune de când s-a întors la Viitorul. În mare, știu cam cum joacă [Viitorul]. Dar în acest play-off [Gheorghe Hagi] a jucat trei sisteme, a schimbat foarte mulți jucători și este greu să ghicești primul 11„, a mai spus antrenorul FCSB.

Ianis Hagi (19 ani) este principalul marcator al Viitorului, cu 5 goluri.

Clasamentul play-off-ului Ligii 1