FCSB a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din play-off-ul Ligii 1 și a pierdut în deplasare la CSM Poli Iași, scor 0-1, iar antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică a intrat în colimatorul oamenilor de fotbal. Nici Adrian Mutu, antrenorul formației Voluntari, nu a scăpat de criticile specialiștilor, chiar dacă ”ilfovenii” au învins cu 3-2 pe ACS Poli Timişoara.

Cornel Dinu i-a desființat pe cei doi tineri tehnicieni, acuzându-i pe aceștia că își arogă titlul de antrenori principali, fără a deține o licență care să le ateste acest merit. Mai mult, ”Procurorul” le-a sugerat ambilor să se lase de antrenorat:

„Merită încercată chiar o poezie: Mutulică şi cu Dică antrenează toţi în Ligă!…Am ajuns şi la chestia asta. Ei n-au licenţe, n-au nimic şi tot sunt antrenori peste noapte. Mutu a debutat acuma…

Dar, la ce te aşteptai de la Dică? Mari cunoştinţe? Dică spunea că acum 25 de ani se întâmplau fel de fel de lucruri, chipurile, nelalocul lor. Nu, măi Dică, acum 25 de ani se juca fotbal, mă! Ceea ce voi nu jucaţi, vă bateţi joc. Ce faceţi voi seamănă a fotbal. Domnilor, lăsaţi-vă cât mai aveţi timp, compromiteţi sportul ăsta”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.