Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a fost extrem de supărat după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, în etapa a 14-a din Liga 1. Dică a reclamat starea deplorabilă a gazonului de pe Arena Națională.

Anumite porțiuni din teren erau fără iarbă, după ce Primăria Capitalei a organizat Cupa Centenarului Marii Uniri (29 octombrie – 1 noiembrie). Peste 200 de copii au jucat fotbal pe cel mai mare stadion al țării.

Ne așteptam să avem o partidă dificilă, pentru că întâlneam un adversar puternic, care își dorește să intre în play-off. Bălgrădean a făcut o partidă bună. Cred că până în minutul 70, în afara acelui penalty care a venit de nicăieri, cei de la Astra nu au reușit să-și creeze ocazii de a marca. Noi am avut 4-5 ocazii până la gol. După gol, am făcut pasul înapoi, nu înțeleg de ce! Trebuia să facem presiune, să încercăm să înscriem și golul doi.

Aşa ceva este incredibil. Am stat două luni şi ceva, nu am jucat pe acest teren, ca să se facă gazonul bun. Probabil ne iau la mişto cei care se ocupă de această arenă. Nu se poate să venim să jucăm pe un stadion foarte frumos, din toate punctele de vedere, iar gazonul să arate în halul ăsta. Dacă au făcut un turneu, trebuia să schimbe gazonul„, a spus Dică la DigiSport.

Într-o săptămână, FCSB joacă derby-ul cu Dinamo, tot pe Arena Națională. Nicolae Dică nu se gândește la poziția din clasament a „câinilor roșii”. 

Nu mă gândesc la Dinamo, mă gândesc la echipa mea. Am șase accidentați, iar Roman și Junior Morais nu vor juca la meciul cu Dinamo. Din nou, o să fac improvizații. Nu-mi este ușor, dar vom da totul pentru a câștiga. Sper să recuperăm măcar doi jucători pentru meciul cu Dinamo. CFR, Craiova, Viitorul sunt echipele cu care ne vom lupta pentru câștigarea campionatului„, a mai declarat Dică.